Wat doen wij?

Reeds 10 jaar is Inca Medical marktleider in Nederland op het gebied van outsourcing van zorgkritisch OK-personeel. Onze kerntaak bestaat dus uit het ondersteunen van continuïteit op operatiekamers en behandelcentra in Nederland. Dit doen we voornamelijk middels een door ons ontwikkeld en beproefd outsourcing concept.

Outsourcen

Outsourcen is een complex proces dat je niet voor de korte termijn doet. We gaan een langdurige en innige samenwerking met elkaar aan. Vertrouwen in elkaar en je herkennen in elkaars normen en waarden is een belangrijk onderdeel bij het maken van deze keuzes. Door, samen met onze opdrachtgevers, continue analyses te doen monitort Inca Medical de behoefte van haar opdrachtgevers en zorgt dat deze centraal staan. Doordat Inca Medical weet wat onze opdrachtgevers willen, nodig hebben en verwachten, kunnen we veel beter inspelen op duurzame continuïteit, kwaliteit en klantloyaliteit.

Uiteraard kunt u bij Inca Medical ook terecht om acute personeelskrapte op te vangen. Wij kunnen altijd personeel leveren, maar zijn dus gespecialiseerd in het voor langere termijn beheren van uw OK. Wij kunnen in samenspraak met al aanwezige medewerkers uw afdeling uitbreiden. Omdat wij ruime ervaring hebben binnen de ziekenhuisbranche, kunnen wij ook met u meedenken over de continuïteit en de optimalisering van de afdeling.

Management

Inca Medical biedt verschillende vormen van management voor ziekenhuizen in Nederland. De kerntaak van Inca Medical ligt in het verlenen van verschillende diensten die het werken op de OK soepeler laten verlopen. Om deze taken goed uit te kunnen voeren leveren wij management op verschillende niveaus. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan projectmanagement, maar ook aan het begeleiden van (her)organisaties als (aankomende) fusies of nieuwbouw.

Door onze ervaring met verschillende ziekenhuizen in Nederland kunnen wij management op maat bieden dat ervoor zorgt dat alles op de OK soepel verloopt en dat de continuïteit waarborgt. Ook tijdens veranderingen.

Anesthesiemedewerkers

Inca Medical is gespecialiseerd in het outsourcen van ervaren anesthesiepersoneel. Deze outsourcing kan zowel voor kortere als langere periodes aangeboden en is daarom echte zorg op maat. Inca Medical biedt anesthesiemedewerkers aan volgens een eigen ontwikkeld concept. Hierbij kunt u denken aan alle veel voorkomende specialismes.

Wanneer onze anesthesiemedewerkers worden gedetacheerd bestaat er de mogelijkheid om garanties af te spreken op leveringsplicht. Hierbij bent u verzekerd van een anesthesiemedewerker op het afgesproken moment

Leidinggevenden

Vanuit onze ruime ervaring biedt Inca Medical ervaren en professionele leidinggevenden voor verschillende afdelingen. Inca Medical biedt leidinggevenden voor de afdelingen anesthesie, chirurgie en recovery. Deze leidinggevenden zijn niet alleen geselecteerd door het bedrijf, maar hebben ook interne training gehad en ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen wij als bedrijf garanderen dat onze leidinggevenden professioneel te werk gaan en zorgen voor eendracht en saamhorigheid op de afdeling.

Pijnconsulenten

IncaMedical biedt pijnconsulenten in verschillende ziekenhuizen in Midden-Nederland. De door IncaMedical gedetacheerde medewerkers zijn allround pijnconsulenten. Daarnaast biedt IncaMedical ook leidinggevenden en medewerkers op het gebied van neuromodulatie.