Wie wij zijn:

Inca Medical is een middengroot bedrijf, centraal gevestigd in Utrecht. Wij verrichten, in Nederlandse ziekenhuizen, alle op een OK voorkomende werkzaamheden.

Het bedrijf wordt gedragen door initiatiefrijke medewerkers;

Onze kerntaak is zorg verlenen op de OK's in Nederland. Daarnaast hebben enkelen een taak binnen onze organisatie (van het verzorgen van opleidingen tot het maken van de planning van de hele OK afdeling), wat de betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en onze werkzaamheden vergroot.
Wij denken mee over het beleid binnen het ziekenhuis.

Omdat wij werkzaam zijn in meerdere klinieken, hebben wij de afgelopen jaren veel kennis opgedaan om voor uw ziekenhuis de beste zorg te kunnen bieden. Om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en te presteren op het hoogste niveau volgen wij regelmatig bijscholingen.

Door ons uitgebreide netwerk binnen de Nederlandse OK wereld, kunnen wij zorg op maat leveren. Wij beschikken samen met ons zusterbedrijf over een ruim aantal medewerkers, waardoor onze flexibiliteit en inzetbaarheid maximaal is.

Inca Medical gelooft in gedreven ondernemen, maar wel op een verantwoorde manier en in samenspraak met gerenommeerde fiscale en juridische partners.

Wat wij doen

Onze kerntaak bestaat uit het ondersteunen van continuïteit op operatiekamers en behandelcentra in Nederland. Momenteel zijn wij vooral werkzaam in Midden- en Noordoost-Nederland. Uiteraard staan wij ook open voor uitdagingen in de rest van Nederland.

Wij kunnen altijd personeel leveren, maar zijn gespecialiseerd op langere termijn uw OK te beheren. Wij kunnen in samenspraak met al aanwezige medewerkers uw afdeling uitbreiden. Omdat wij ruime ervaring hebben binnen de ziekenhuisbranche, kunnen wij ook met u meedenken over de continuïteit en de optimalisering van de afdeling.

Daarnaast verzorgen wij BHV-cursussen, reanimatie-workshops en scenariotrainingen voor bedrijven, instellingen  en individuen.